Thiebou

Welkom bij Thiebou & Van Leeuwen

Een eerste indruk.

Van oorsprong zijn wij een montagebedrijf met ruime ervaring in het bouwen en renoveren van bedrijfsruimten en hebben we ons gespecialiseerd in staalbouw systeemhallen. Inmiddels leveren we totaaloplossingen waarbij we vanaf de eerste schetsen tot aan de uiteindelijke oplevering alle facetten van het bouwproces kunnen leveren.

 

U kunt bij ons terecht voor alle soorten bedrijfsruimten voor bijvoorbeeld de glastuinbouw, opslaghallen maar ook complete tuincentra en bedrijfsruimten voor productieafdelingen in de utiliteit. 

 

Naast de constructie en afwerking van de bedrijfsruimte zelf verzorgen wij ook het interieur waarbij u kunt denken aan de kantoor ruimtes, de sanitaire groepen, de receptie en de bedrijfskantine. 

 

Naast volledige nieuwbouw kan renovatie van uw bestaande bedrijfsruimte een interessant alternatief zijn. Lees verder bij dit onderwerp wat de mogelijkheden zijn.

 

Alle medewerkers binnen ons bedrijf volgen de zelfde filosofie waarbij kwaliteit, aandacht voor details maar vooral ook creativiteit en meedenken hoog in het vaandel staan.

 

Maak uw keuze uit de verschillende opties in het menu en overtuig van uzelf van de vele mogelijkheden die wij als firma te bieden hebben.